U Vodicama održano najspektakularnije izdanje CMC festivala powered by Calzedonia!

CMC festival
Foto: Andrej Smolić / Live studio
 

11. izdanje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia je završeno, a svi će se složiti kako je  bilo najspektakularnije i najveće do sada. S40 festivalskih pjesama i više od 50 izvođača u pitanju je najveći festival domaće glazbe u regiji koji je i ove godine okupio veliki broj posjetitelja koji su odlučili jedan dio ljeta provesti upravo u Vodicama. 

Suradnja CMC televizije i grada Vodica traje već niz godina. Dobre stvari ne treba mijenjati, a što se pokazalo i s 11. CMC festivalom koji je otvoren upetak 7. lipnja velikim koncertom najveće regionalne pop zvijezde Severine. Skoro dvosatni nastup obilježen je brojnim hitovima, od samih početaka karijere sve do danas i novog albuma "Halo" kojeg je nedavno objavila za Dallas Records. Već je ovaj koncert bio pokazatelj kako slijede dva fenomenalna dana u Vodicama koja će mnogi pamtiti. Nakon Severine koncert je održala i jedna od najdugovječnijih hrvatskih grupa, Magazin. Andrea Šušnjara i bend zabavljali su publiku najvećim hitovima dugogodišnje karijere Magazina što je bila uvertira u nastup mladog DJ-a Lorenza. U istom trenutku na Makina stageu odvijao se koncertni program u sklopu kojeg su nastupili klapa More, Tara, Ljubavnici i BeginiNoćni klub Makina bio je domaćin i prvog after partyja ovogodišnjeg CMC festivala.

Druge večeri na velikoj festivalskoj pozornici nastupilo je više od 50 izvođača uz izravni prijenos CMC televizije, Hayat TV-a i Radio-televizije Crne Gore, a to su: Željko Bebek, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Colonia, Opća Opasnost, The Frajle, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Lille, Magazin, Zlatko Pejaković, Igor Delač feat. ZETZ, Tara & Ivan Zak, Tri mušketira, Mejaši, Nina Donelli & Tarapana Band, Tragovi, Ivana Kovač, Ljubavnici & Begini, Domenica, klapa Šufit, Alen Islamović & Enela, Dean Dvornik, Regina, Meri Andraković, Iva Ćurić, Maraaya, klapa Puntamika, Cecilija, David Temelkov, Nikolina Tomljanović, Berny & Taz Soldo ft. Suvy, Ausswinkl muzikanti, Vjekoslava Bach & Mario Rucner, Koktelsi, Mile Perkov, Dorotea Dumenčić, BQL feat. Nika Zorjan & Isaac Palma i Alya. Nakon službenog dijela posjetitelje je zabavljao jedan od najprepoznatljivijih vokala naših prostora Alen Islamović. Izvodio je hitove bendova u kojima je pjevao i koji su obilježili njegovu karijeru, Bijelo dugme i Divlje jagode, a nisu izostale niti uspješnice solo karijere, kao i aktualni hit "Nije mi dobro" feat. Enela. Uslijedio je i drugi after party festivala koji je organiziran u Lime Baru i trajao je sve do ranih jutarnjih sati. 

Osim glazbenog i koncertnog dijela programa, CMC festival je i ove godine organizirao nekoliko službenih konferencija i predstavljanja raznih diskografskih izdanja i ostalih noviteta iz diskografije. Prvog dana s vodičke rive isplovio je brod na kojem su predstavljena nova izdanja Croatia Recordsa, dvostruka kompilacija "CMC festival Vodice 2019" i novi album najpopularnijih hrvatskih rockera, Opće Opasnosti, "Karta do prošlosti". Uz obilazak šibenskog akvatorija brojni gosti festivala uživali su u tradicionalnim delicijama i vinima. 

U poslijepodnevnim satima Hrvatska diskografska udruga u hotelu Olympia Sky održala je panel raspravu na temu "Domaća glazba - jučer, danas, sutra" na kojoj su govorili predstavnici HDU-a, medija iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije te predstavnik nove digitalne stream aplikacije Zorro Tunes koja je predstavljena u više navrata na cijelom festivalu. Drugog dana, također u hotelu Olympia Sky, održana je festivalska konferencija na kojoj su predstavljeni svi izvođači ovogodišnjeg CMC festivala, ali i nova diskografska izdanja, odnosno novi albumi The Frajli ("Obraduj me") i Alena Islamovića ("Tajno"). Tom prigodom izdavačka kuća Croatia Records potpisala je tri ekskluzivna izvođačka ugovora, s Draženom Zečićem, Alenom Islamovićem i mladom glazbenom nadom Meri Andraković. Pri završetku konferencije The Frajle su održale i mini koncert i tako savršeno pripremile teren za ono što je uslijedilo - glavna događanja CMC festivala powered by Calzedonia

Dva dana vrhunske zabave, nikad bogatiji i nikad bolji CMC festival u svojoj 11. godini postajanja još su jednom potvrdili činjenicu da je u pitanju najveći festival domaće glazbe u regiji. Smještajni kapaciteti u Vodicama bili su dupkom puni, a tisuće posjetitelja došlo je podržati brojne izvođače i njihove nove pjesme. Završetkom 11. CMC festivala počele su pripreme i za četvrti Slavonija fest CMC 200 koji će se održati 30. i 31. kolovoza u Slavonskom Brodu.

Podsjećamo, CMC festival u Vodicama organizirali su CMC televizija u suradnji s Gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada. Zahvaljujemo svim posjetiteljima, izvođačima, sponzorima i brojnim medijskim pokroviteljima čija brojka je ove godine narasla na 100. Vidimo se i sljedećeg ljeta u najljepšem gradu na obali.

Festivalski CD

U prodaji je dvostruki CD "CMC festival Vodice 2019" sa 40 pjesama koje će biti predstavljene na ovogodišnjem festivalu. Klik za više informacija...

Program 2019.

Petak, 7.6.2019.
• Veliki stage, 21:00 | Severina
• Veliki stage, 22:45 | Magazin
• Veliki stage, 23:45 | Lorenzo
• Makina stage, 23:00 | Klapa More
• Makina stage, 23:50 | Tara & band
• Makina stage, 00:40 | Ljubavnici
• Makina stage, 01:30 | Begini

Subota, 8.6.2019.
• Veliki stage, 21:00 | Revijalni CMC festival Vodice 2019 (TV prijenos: CMC televizija)
• Veliki stage, 00:00 | Alen Islamović
• Makina stage, 23:30 | Bracera
• Makina stage, 00:30 | Koktelsi

Ulaz na sve programe je slobodan - Free entrance to all concerts

Posjetitelja na stranici: 11 

Pokrovitelji

Generalni pokrovitelj - Grad Vodice

Grad Vodice

Dijamantni pokrovitelji:

Calzedonia

Zlatni pokrovitelji:

Makina Vodice

TZ Vodice

Olympia

Staročeško

5th Element Craft Beer

Srebrni pokrovitelji:

Hotel Punta

Vina Biograd

Jamnica

Nova ploča

Desto

Pjesme festivala 2019.

1. Željko Bebek - Sto sam dana pio Play
2. Colonia - Besame Play
3. Mladen Grdović - Najdraža moja Play
4. Lille - Muške suze Play
5. Zlatko Pejaković - Nema čega nema Play
6. Klapa Šufit - Otkad tebe znam Play
7. Regina - Ti si mi tu Play
8. Nikolina Tomljanović - Dolazim po tebe Play
9. Klapa Puntamika - Noć punog miseca Play
10. D. Temelkov - Sve je prolazno osim tvoje... Play
11. The Babe Barbarella - Malo me uštini Play
12. BQL & N. Zorjan feat. I. Palma - Vruće Play
13. Iva Ćurić - Prati me Play
14. Alya - Sedam dana na moru Play
15. Ausswinkl muzikanti - Tko me treba neka... Play
16. Dorotea Dumenčić - Prva i posljednja Play
17. The Frajle - Zlato Play
18. Domenica - Ne vidim ne čujem Play
19. Alen Islamović & Enela - Nije mi dobro Play
20. Berny feat. Taz Soldo & DJ Suvy - Aj' ća Play
21. Magazin - Lozinka za sreću Play
22. Mile Perkov - Još jednu noć Play
23. Koktelsi - Mi imamo band Play
24. Luka Basi & Marko Škugor - Ružo bila Play
25. V. Bach & M. Rucner - I da sa mnom ostariš Play
26. Opća Opasnost - Karta do prošlosti Play
27. Dražen Zečić - Sve je zbog nje Play
28. Mia Dimšić - Cesta do sna Play
29. Neda Ukraden - Najteže je kad se rastaje Play
30. Nina Donelli & Tarapana Band - Genijalno Play
31. Ivana Kovač - Za mene Play
32. Meri Andraković - Za malo ljubavi Play
33. Jasmin Stavros - Na planini Play
34. Ljubavnici & Begini - Svi smo mi lole Play
35. Cecilija - Mangup Play
36. Tragovi - E moji ljudi Play
37. Igor Delač feat. Zetz - U ritmu ljubavi Play
38. Mejaši - Blago nama Play
39. Dean Dvornik - Drugi način Play
40. Tara i Ivan Zak - Naj naj Play

Glavni medijski pokrovitelji

24 sata CMC TV
Moj TV Jugoton TV Klape i Tambure TV
Radio RitamŠibenik INRadio Aktual

Welcome to ladbrokes bonus codes information.

Medijski pokrovitelji